Is de vloeronderstroom met aluminiumfilm speciaal voor het verwarmen van de vloer

March 2, 2023
Laatste bedrijfsnieuws over Is de vloeronderstroom met aluminiumfilm speciaal voor het verwarmen van de vloer

1.Is de vloer lag aan met aluminiumfilm speciaal ten grondslag voor het verwarmen van de vloer

In het verwarmingssysteem dat van de oppervlaktestraling, is de hitteoverdracht hoofdzakelijk straling, door convectie, en tenslotte geleiding wordt gevolgd. Als de grond met aluminiumfolie behandeld is, wordt de omgekeerde straling gevormd. Op voorwaarde dat de temperatuur van de grond het verwarmen oppervlakte hetzelfde is, is de thermische weerstand van het schuimstootkussen met aluminiumfilm groot, terwijl de thermische weerstand van het gewone schuimstootkussen klein is. Duidelijk, hebben de gewone schuimstootkussens een beter effect van de hitteoverdracht dan schuimstootkussens met aluminiumfilm, bevorderlijker voor hitteoverdracht van de vloer aan de ruimte. Daarom zou de gebruiker in de aankoop van het verwarmen van vloer, kleine thermische weerstand, natte weerstand, het goede materiële te leggen kussen van de corrosieweerstand moeten kiezen.

 

2.Does dikker de vloer, beter de isolatie?

Het hout is een slechte leider, als de vloerdikte te dik is, het is niet bevorderlijk voor hittegeleiding door de vloer aan de oppervlakte, en wordt verbruikt in het geleidingsproces. Zoals voor isolatie, is het temperatuurverschil tussen de vloer en de vloer zeer groot, wat verbindend om tot vloermisvorming is te leiden. De „thermische uitbreiding en de koude samentrekking“ en „natte uitbreiding en de droge samentrekking zullen“ en vloergietlepel, torsie die veroorzaken, die buigen barsten, en de dimensionale stabiliteit kan niet worden gewaarborgd.

 

3.Is de geothermische het verwarmen vloer te wijd?

Omdat de vloer in het gebruik van milieu, gemakkelijk aan natte uitbreidings droge samentrekking, van de naad, om nog te zwijgen van in het geval van het verwarmen van de vloer, wegens de snellere vochtigheidsdistributie, het eerder zal het fenomeen van vloer van de naad lijken. Daarom stellen de deskundigen voor dat consumenten in de aankoop van geothermische het verwarmen vloer zo ver mogelijk om grote specificaties van de vloer niet te kopen.

 

4.Can slechts opschorting die leggen methode?

wegens de speciale structuur van het geothermische verwarmingssysteem, kan de cementvloer niet worden genageld wanneer het bedekken van de vloer. Daarom lange tijd, erkennen het grootste deel van de bestrating van geothermische vloer slechts de opschorting leggend methode, in feite, met de ononderbroken vooruitgang van wetenschap en technologie, is er een snelle kiel op de markt, zodat de lucht convectie op de vloer kan zijn, bevorderlijk voor de omloop van hitteconvectie, en de vloer maken meer eenvormig verwarmen, is de kleine misvorming, de ruimte thermische efficiency hoger.

 

5.After de voltooiing van de behoefte aan milieugoedkeuring?

De geothermische bevloering, na het verwarmen, verergert de versie van formaldehyde. Daarom na het bedekken van de geothermische het verwarmen vloer, is het noodzakelijk om milieugoedkeuring te doen ervoor zorgen dat de versie van vrij formaldehyde de standaardbepalingen ontmoet (de nationale norm is 1.5mg/L).

 

6.Can Ik zette legless meubilair op het?

Het meubilair, het tapijt en de vloer behandelen direct een groot gebied, zullen de vloer hier wegens hitte kunnen niet verspreiden en maken, ook geconcentreerd tot ongelijke hittevloer leiden, resulterend in misvorming van de vloer, afvalthermische energie, de temperatuur van de ruimte verminderen.

  

 

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Is de vloeronderstroom met aluminiumfilm speciaal voor het verwarmen van de vloer  0