• CHANGZHOU HAICHEN PACKING MATERIAL CO.,LTD
    Daniel
    dank voor het verstrekken van ons een professionele onderstroom
  • CHANGZHOU HAICHEN PACKING MATERIAL CO.,LTD
    David
    aardige onderstroom, niet gemakkelijk uit te scheuren
Contactpersoon : summer
Telefoonnummer : 86-15961250063

hoge 1.5mm - onderstroom van het dichtheids de groene in reliëf gemaakte IXPE schuim voor LVT-de bevloeringen van SPC

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam HC
Certificering SGS
Modelnummer Ixpe1510-e
Min. bestelaantal 3000m2
Prijs USD0.2-USD0.8/m2
Verpakking Details 100sqft /200sqft
Delivery Time 15days
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 500000m2

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal IXPE-schuim Dikte 1mm
Breedte 1.1m Lengte 16.9m
Broodjesgrootte 200sqft Dichtheid 67kg/m3
Kleur Groen, zwart, grijs,
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Een schuimonderstroom is zeer belangrijk voor thuis het vloeren. Het verstrekt zowel correcte als thermische isolatie noodzakelijk om volledig bescherming en comfort in het huis te bieden. Het houdt families tijdens de winter warm en verlaat uw houten vloeren gepiep-vrij. Zo hoe weet u welke de meest geschikte onderstroom voor uw huis is?

Het antwoord is dat het van uw soort huis afhangt en hoe bezig kan zijn het. Vaak ontwerpt verfraait u en uw huis? Beweegt u eenvoudig meubilair af en toe om de blik en het gevoel van uw huis te veranderen? Elke dag hebt u een grote familie of welkome gasten? Als zo, is een schuimonderstroom de meest geschikte houten bevloeringsonderstroom voor u.

Waarom kies een schuimonderstroom?

Een schuim lag ten grondslag de werken aan beste op hoog verkeer en bezig gebied van het huis. Het schuim underlays is gekend om het best op deze gebieden te werken omdat zij een tendens om hebben terug naar hun vorm terug te keren, die de vloeren zelfs ondanks constante beweging van mensen en meubilair rond het huis houden.

Het schuim lag ten grondslag ook de werken aan beste thuis omdat zij zijn:

· Milieuvriendelijk

Een schuimonderstroom is fundamenteel gemaakt uit gerecycleerde materialen. Dit betekent dat niet alleen een schuimonderstroom aan een redelijke prijs wordt verkocht is, maar het is ook milieuvriendelijk en is veilig om thuis zelfs met uw rond jonge geitjes te installeren dat.

· Hoog - dichtheid

Een schuimonderstroom is gewoonlijk hoog - het dichtheidsmateriaal, het betekent zo dat thuis, het een grote bron van hitte en bescherming kan zijn omdat het voor voldoende het isoleren hitte geschikt is.

· Dampbarrière

De vochtigheid wordt verhinderd door de vloeren te komen wanneer u een schuimonderstroom gebruikt, vooral wanneer u bevloering thuis hebt gelamineerd.


hoge 1.5mm - onderstroom van het dichtheids de groene in reliëf gemaakte IXPE schuim voor LVT-de bevloeringen van SPC 0hoge 1.5mm - onderstroom van het dichtheids de groene in reliëf gemaakte IXPE schuim voor LVT-de bevloeringen van SPC 1