• CHANGZHOU HAICHEN PACKING MATERIAL CO.,LTD
    Daniel
    dank voor het verstrekken van ons een professionele onderstroom
  • CHANGZHOU HAICHEN PACKING MATERIAL CO.,LTD
    David
    aardige onderstroom, niet gemakkelijk uit te scheuren
Contactpersoon : summer
Telefoonnummer : 86-15961250063

2 het vochtige bewijs van mm/3 mm/5 mm/8 mm en akoestische IXPE voor bevloering

Plaats van herkomst China
Merknaam HC
Certificering SGS
Modelnummer IXPE3030
Min. bestelaantal 3000m2
Prijs USD0.2-0.8/m2
Verpakking Details 20m2 per broodje
Levertijd 10-15 dagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 5000000m2

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

Whatsapp:0086 18588475571

wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal IXPE-Schuim Breedte 1.1m
Lengte 18.2m Broodjesgrootte 20m2 per broodje
Dichtheid 33kg/m3 Levering 10-15 dagen
Laat een bericht achter
Productomschrijving

2 het vochtige bewijs van mm/3 mm/5 mm/8 mm en akoestische IXPE voor bevloering

 

Underlayment is een gebruikte laag wanneer het installeren van gelamineerde vloer en gebouwde hardhoutvloeren. Underlayment komt in verscheidene types en kwaliteiten. Het is echte belangrijk om het verschil in underlaymentkwaliteit en hun functie te begrijpen

WAT UNDERLAYMENT IS:

Underlayment wordt vereist voor installatie van Gebouwde of Gelamineerde Bevloering. Underlayment is lagen van schuim, document, gevoeld rubber, & cork die is installeert tussen subfloor en nieuwe vloer. Voor correcte bescherming helpen en zal een goede isolatie verstrekken.

WANNEER OM UNDERLAYMENT TE GEBRUIKEN:

Underlayment moet voor drijvende installatie van Laminaat en Hardhoutbevloering worden gebruikt. Wanneer het installeren van Gelamineerde of Gebouwde Hardhoutbevloering wordt het niet alleen vereist om underlayment te gebruiken, maar ook vereist om een dampbarrière te installeren als over concrete sub-floor.


WAAROM & WANNEER OM UNDERLAYMENT TE GEBRUIKEN:

Gebruiken van underlayment voor installatie van Laminaat en Hardhoutvloeren vermindert geluid en voelt comfortabel onder uw voeten. In om het even welke installatie van drijvende vloeren zou een juiste underlayment moeten worden gebruikt. Sommige underlayments zijn ontworpen om tegen schimmel, vorm en vochtigheid te beschermen.

WAAR TE OM UNDERLAYMENT TE GEBRUIKEN:

Underlayment is geïnstalleerd over plak of triplexsub-floors. Als het installeren van underlayment over concrete plak wordt het vereist om een dampbarrière eerst te gebruiken. Sub-floor de oppervlakte moet voor installatie schoon en droog zijn. Underlayment kan voor om het even welke installatie worden gebruikt. De flatgebouw met koopflatseigenaars moeten de sub-bevloering controleren, als sub-floor het zal vereisen een underlayment met vochtigheidsbarrière concreet is. Alvorens u om het even welk Hardhout installeert of lamineert moet u met uw Vereniging van Huiseigenaars controleren omdat de meeste flatgebouw met koopflats & flatgroepen speciale Akoestische underlayments met speciale correcte preventieeigenschappen vereisen.

HOE TE OM UNDERLAYMENT TE SELECTEREN:

Kiezen van underlayments is kritiek, moeten eerste u vloer productieaanbevelingen voor goedgekeurde underlayment volgen. In het algemeen het vloeren komt underlayment in 4 belangrijke categorieën.

SCHUIM UNDERLAYMENTS:

Schuimunderlayment is een dunne laag van schuim die standaardunderlayment wordt genoemd. Dit type van underlayment biedt een minimumcomfort en een correcte vermindering aan. Het kan niet worden gebruikt wanneer het installeren van Laminaat en Hardhoutvloeren over concrete sub-floor. Wanneer u schuimunderlayment in gebouwen met concrete sub-bevloering gebruikt, wordt het vereist om plastiek (polyethyleenfilm) met 6 mm-dikte te gebruiken.

2 IN 1 UNDERLAYMENT OF SCHUIM/FILM COMBO UNDERLAYMENT:

De combinatie van standaardschuimunderlayment met wordt plastiek genoemd Schuim/Film Combo of 2 in1-underlayment. De plastic laag functioneert als laag van de vochtigheidsbarrière. Wanneer het installeren van gelamineerde vloeren of Gebouwd Hardhout die de plastic kant vloeren onderaan over de concrete vloer zou moeten gaan. 2 in1combo-underlayment verhindert de vochtigheid het beton in de bevloeringsproducten te krijgen. Dit type van underlayment komt in verschillende dikte en gerangschikte broodjes. Het heeft een goede vochtigheidsbarrière, maar is geen groot correcte verminderingsproduct.
GEWIJZIGDE AKOESTISCHE UNDERLAYMENT -
UNDRLAYMENT:

Gewijzigde underlayment is een verbeteringsunderlayment die een dikkere die underlayment is, voor superieure correcte absorptie wordt ontworpen, en om maximum het lopen comfort te verstrekken. Enkele hogere rang gewijzigde underlayment verhindert vochtigheid, vorm en schimmel. Gewijzigde underlayment kan in de om het even welke bouw, flatgebouw met koopflats, flat, hoge verhogingsgebouwen, woonhuizen en commerciële ruimten worden gebruikt. Bericht aan flatgebouw met koopflats en flateigenaars: Wanneer het installeren van Hardhoutvloeren of Gelamineerde Bevloering in tweede of hogere vloer, moet u met uw de Verenigingsregels van Huiseigenaars hun vereiste & geadviseerd type van underlayment controleren.

 

 

 

2 het vochtige bewijs van mm/3 mm/5 mm/8 mm en akoestische IXPE voor bevloering 02 het vochtige bewijs van mm/3 mm/5 mm/8 mm en akoestische IXPE voor bevloering 1